Leiweg 5c
5386 KR  Geffen
T:  06 - 20 43 16 10
E:  info@ecopoll.nl 
                      1366052197 facebook 

Openingstijden

Vrijdag en zaterdag
van 11.00 - 16.00

Tevens op afspraak

Basiscursus bijenhouden

Bijenhouden is een zeer interessante hobby. Kennis is onlosmakelijk verbonden met het welzijn van de bijen en de bijenhouder. Alleen dan kunt u veel plezier beleven aan uw bijen.

Met onze ruime ervaring en gemiddeld 250 bijenvolken willen we beginnende imkers en andere geïnteresseerden op weg helpen in de fantastische wereld van de honingbij.

Een cursus bijenhouden zonder bijen kan, maar zal meer aanspreken als uzelf het geleerde met uw eigen bijenvolk in de praktijk kunt brengen. Daarom is het goed als de cursisten snel een volkje aanschaffen. We moeten in het voorjaar kijken of we alle cursisten die dat graag willen een volkje kunnen aanbieden om mee te starten. Wij proberen dat te regelen voor de eerste praktijkles, nadere informatie krijgt u hierover tegen de tijd dat de praktijklessen starten of op de eerste lesavond.

De theorielessen zijn op maandagavond om 20.00 uur in het Bijenteeltmuseum - Imkerij Ecopoll® te Geffen. De cursus start in principe op 12 oktober om 20 uur.

Inschrijven voor de cursus kan hier

Heeft u vragen of wilt u meer weten stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-20431610

De beginnerscursus kán worden voorafgegaan door een oriëntatieles. Deze oriëntatieles biedt alle informatie om te kunnen beslissen of bijenhouden iets voor u is, en of u wil gaan deelnemen aan de beginnerscursus. Neem contact op voor meer informatie en de kosten.