Activiteiten

Wij hebben diverse activiteiten op de agenda staan zoals open dagen, markten, lezingen en ook is het mogelijk om een kinderfeestje te organiseren.

Lees snel verder en ontdek wat wij je te bieden hebben!

Wegens Corona zijn er op dit moment geen evenementen en markten. Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Open dag op de imkerij

Datum: er zijn op dit moment geen open dagen gepland.
Tijdstip: 

Wil jij graag eens kijken achter de schermen van een Imkerij en hoe honing van de bij en bloem tot in het potje komt? Al jouw prangende vragen stellen aan een ervaren imker en expert? Dan is een open dag bij de Imkerij echt iets voor jou! 

Bezoek Ecopoll met je vereniging of club

Wil jij graag met jouw club of vereniging een bezoek brengen aan onze Imkerij en te weten komen hoe imkerij en het houden van bijen te werk gaat? Een warm worstenbroodje met soep eten voordat de fietstocht weer verder gaat?

Er is vanalles mogelijk op verzoek. Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat we kunnen betekenen voor jou.

Lezing

Datum: er zijn op dit moment geen lezingen gepland.
Tijdstip: 

Wil jij graag meer weten en een van onze informatieve lezingen of zelf een lezing organiseren op onze locatie? Dat kan! Meld je nu aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Wil jij samen met de kinderen genieten van een onbezorgde en leerzame dag? Het is mogelijk om bij ons jouw kinderfeestje te vieren! Wat is er nou leuker dan lekker buiten bezig te zijn. Naast de bijen hebben we ook nog andere dieren die graag mee doen en alle ruimte voor de kinderen. Neem contact op om te overleggen over de wensen en mogelijkheden!

De ervaring van anderen…

Onlangs ben ik samen met mijn vriend langsgeweest bij de Imkerij omdat wij heel erg nieuwsgierig waren naar hoe het te werk gaat. Dus op een wandeling hebben wij onze stoute schoenen aangetrokken en zijn we langs gegaa. We werden heel erg hartelijk ontvangen en na een rondje hebben we wat lekkere honing gekocht om thuis nog verder te genieten. Bedankt voor de gastvrijheid ondanks dat we op de bonnefooi langs kwamen!

Laura

Ik was op zoek naar een leuk laagdrempelig kinderfeestje in de buitenlucht. Dit is meer dan geslaagd. Onze zoon was helemaal blij en de kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Door de ruimte buiten konden ze allemaal lekker hun ei kwijt en ik kan het iedereen aanraden om met de kinderen langs te gaan.

Thomas

Onze locatie

Op onze mooie locatie gelegen in het buitengebied van Geffen hebben wij alle ruimte.

Wij zijn te vinden aan de Leiweg 5c te Geffen.

Onze openingstijden zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
10.00-15.30

Zaterdag
10.00-13.00

Daarnaast zijn we natuurlijk voor geplande activiteiten en evenementen.