Kunststraat en Kasten

 

Een kunststraat van jouw eigen bijenwas?

Dat is natuurlijk mogelijk!

Eerst wordt de aangeleverde was gereinigd en ontsmet van vervuiling. Daarna gaat alle was door de grote machine welke kunsstraten in elk gewenst formaat kan drukken. Met onze machine verwerken we tot maar liefst 40 kilo per uur. 

Wij bewaren alle vervuiling die uit jou was komt ter controle van het gewicht. Jouw was blijft namelijk ook jouw was. Er vindt geen vermening plaats met ander was!

Door de reiniging ontsmetting treed er een verlies van maximaal 5% op. Daarnaast blijft er ook altijd een deel was over tijdens de productie. Deze krijg je ook helemaal terug of je kan ervoor kiezen om deze aan ons te verkopen. Uiteindelijk betaal je enkel per kilo gedrukte kunststraat.

Wil jij graag kunststraten laten drukken van eigen bijenwas of was aan ons verkopen? Neem dan contact met ons op!

De EcoPoll Spaarkast

Graag introduceren wij onze EcoPoll Spaarkast; een nieuwe kunststof spaarkast van PUR- hardintegraalschuim. 

Deze heeft dezelfde maten als hout en alle onderdelen zijn daarom uitwisselbaar. De isolatiewaarde is hoger dan van hout en het materiaal is keihard waardoor deze makkelijk te reinigen is met de hogedrukspuit of natronloog.

Verder is de kast compleet met 2x BK 1 x HK bodem met vliegplank en afsluitbaar vlieggat, dekplank, isolatieplaat en dak. De deksel heeft uitsparingen waardoor de kast goed stapelbaar is.

Wil jij graag de kasten komen bekijken om te ervaren of dit ook voor jou werkt of wil je graag kasten bestellen voor jouw imkerij? Dat kan, neem dan meteen contact op met ons en hoor meer over de mogelijkheden.

Meer weten? Kijk dan op een van onze andere pagina’s

 

Meer weten over
‘Bijen en Bestuiving’

 

Meer weten over
‘Bijenproducten’

 

 

Meer weten
‘Over ons’

 

Contact opnemen

Wil jij meer weten, heb je vragen en wil je in contact komen? Of wil jij een bezoek plannen Neem dan contact op via het contactformulier of bereik ons via ons telefoonnummer of e-mailadres.

06-20431610

info@ecopoll.nl

12 + 10 =